Как да се облечете за романтична среща

Предстои ли ви романтична среща и отново стоите пред гардероба в чудене какво да облечете?

Трябва да обърнете внимание на различни детайли. Изберете правилните цветове и бъдете в унисон с това, което харесвате и онези неща, които обикновено харесват мъжете. Не забравяйте, че дрехите трябва да бъдат освен красиви, но и удобни. Все пак цяла вечер ще бъдете с тях.

Други препоръки са да определите стила, който искате да покажете. Всичко ще зависи от вашите вкусове, личност и връзката, която искате да имате с човека, което ще срещнете.

Разбира се има значение и мястото на срещата. Ако уговорката ви е в много изискан ресторант, то официалното облекло е задължително. В този случай можете да заложите на елегантна изчистена рокля, сако и високи обувки.

Трябва да постигнете удобна и елегантна визия за цвят на роклята, която ще облечете. Ето какво може да означават различните цветове на роклята:

  • Червено: вълнение, страст и чувственост.
  • Синьо: има ефект на спокойствие, инициативност и показва дама с творчески мисли.
  • Сиво: Създава впечатлението, че знаете какво правите.
  • Жълто: Ще ви накара да изглеждате нежни и приятелски настроени.
  • Черното е класика, но не винаги е подходящо за първа среща. Ако все пак решите да заложите на черна рокля, то можете да разнообразите визията си с аксесоари. Ключът е да го комбинирате с аксесоари, които дават живот на роклята. Високите обувки с контрастен тон са идеални. В случай, че сте по-пълна дама, то именно черният цвят ще бъде подходящ, тъй като той визуално прави фигурата по-вталена. Не забравяйте да подчертаете извивките, които обичате.

Нежно и романтично облекло

В случай, че искате да изглеждате по този начин или това е свързано с вашата личност, най-добре е да използвате пастелни цветове. Розово, ябълково зелено, лилаво или небесно синьо.

Ако сте от дамите, които не обичат да носят рокли или не им е комфортно в тях, решението е елегантен панталон и риза. С тази комбинация няма как да сгрешите. Изключително модерно в момента е панталон с висока талия и риза, прибрана в него. Задължително в случая е сложите хубав колан, който ще завърши идеално визията.

Източник: damska-moda.info

Вашият коментар