Основни грешки при избора на пералня

Колкото и да се гледат видовете функции, ефективност, ергономичност, потребителят избира перални, преди всичко според марката и отношението си към нея. Вторият критерий, като правило, е дизайнът, третият е някакъв важен параметър от гореизброените. Често се случва да правите грешки при избора на пералня, което ще причини много неудобства при използването и. Може да изберете и да закупите на отстъпка перални с транспортни дефекти.

Неправилен избор на зареждане

Резултатът от неправилно изчисляване на натоварването е повреда на машината в резултат на претоварване. Семейството ви може да расте, броят на нещата може да се увеличи – все пак пералня не се купува за година -две. В допълнение, за вълна, пухени якета и подплатен полиестер, хавлиени халати и хавлии, важат напълно различни правила за зареждане на пералнята, тъй като тези неща и материали силно абсорбират водата и стават много тежки. Сега има доста голям избор от тесни модели най-евтини перални с голям товар.

Прилагане на максимални програми и функции

Като правило използваме три или четири програми, като останалите остават неизползвани от нас, а дефакто плащаме за тях при закупуването на пералня и сушилня. Има откровено рекламни маркетингови програми – няма смисъл от тях, те се наричат ​​силно – например „премахване на алергени“. Всъщност, в случай на алергии, е достатъчно да използвате течен хипоалергенен или бебешки препарат, който се измива по -лесно от прах, и включва допълнително изплакване (това е полезна програма).

Много противоречиво нещо е “програмата за премахване на петна”: най -често това е името за директно впръскване на перилен препарат върху прането и много интензивно въртене на барабана, така че петна се отстраняват поради интензивно триене. За да премахнете петна от мазно, е много по-полезно да използвате ензимни прахове и наличието на биофаза в основните програми за измиване, когато температурата се поддържа на около 40 градуса за 15-20 минути, така че ензимите могат да си свършат работата и да изчистят петната.

Неудобен интерфейс

Купуването на най-евтините перални онлайн е опасно нещо, защото на снимките не е много ясно дали ще бъде удобно да се управлява, а и работата с интерфейса и дисплея е много важно. Наличието на дисплей е страхотно нещо, тук трябва да се има предвид, че текстовият дисплей е по-информативен от цифровия. Дали вашата пералня ще е с интерфейс зависи от перални цена/цени.

Вашият коментар