Кои са тунинг частите, които най-често купуваме за екстериора на автомобила

Външният вид на колата е онова, което ни привлича първоначално. Поради тази причина ние се стараем винаги да поддържаме личния си автомобил в изряден външен вид. Тунинг частите са идеалните помощници за изпълнението на тази задача.

Разбира се, в този случай може ясно да откроим онези тунинг аксесоари, които се предпочитат. Цената не винаги е определяща, особено когато говорим за хора, които се грижат за колите си и не правят компромис нито с техния интериор, нит с техния екстериор.

В тази статия ще разгледаме какви тунинг части се купуват най-много според собствениците на онлайн магазини, които продават основно такива авточасти.

1. Капачки за джанти
Съвършенството е в детайлите и ако не мислите така, значи най-вероятно нямате личен автомобил, който да събира погледите по която и улица да мине.
Капачките за джанти са чудесен завършващ аксесоар към тунинг екстериора на колата. Те показват гордост от марката. С тях определено цялостната визия ще изглежда неповторимо. Оригиналните капачки могат да са на: BMW, Mercedes, Volkswagen или Audi. Те са съвместими с модели от различни серии през годините. Пасват дори на по-стари коли, така че не бива да се притесняваме, че няма да ни свършат работа.

2. Предни тунинг решетки
Всички шофьори се обединяват около мнението, че предните решетки могат изцяло да променят вида на колата. Но освен за красота, те се оказват и много практични. С времето те са го доказали, защото успяват да спрат дребни камъчета, пясък и насекоми да влязат в радиатора и по този начин удължават живота му.
По отношение на цветовете тези популярни тунинг части могат да бъдат: черни – мат или лак, хром – сив, черен или бял.
В случай, че решим да купим решетка нейното монтиране няма да отнеме дълго. Размерите са напълно съобразени с моделите на автомобилите.

3. Задни тунинг брони
Неоспоримо е, че този тунинг аксесоар променя из основи дизайна на колата. Освен за екстериора обаче той допринася и за аеродинамиката на превозното средство. Специалистите по тунинговане съветват все пак да внимаваме, когато избираме задни брони, за да не постигнем обратния на желания ефект.

Каквито и тунинг части и аксесоари да изберем за екстериора на личния си автомобил, ние ще променим вида му със сигурност.

Източник https://autopro.bg

Вашият коментар