Доставка на цветя у дома и как проблемите на стайните цветя са свързани с нашата зодия

Определени особености на характера на човек, свързани с енергиите на зодиака, могат да повлияят на отглеждането на декоративните растения в дома – тяхното заболяване, торене, напояване и др. За да знаете как точно трябва да отглеждате своите цветя, които сте получили за рожден ден с доставка на цветя или на ръка от близък човек, или дори сте закупили, трябва да знаете как вашата зодия влияе на природата.

Рак:

Много често любителите цветари под знака на Рака се оплакват от това, че техните цветя започват внезапно да измират в разцвета на силите. Вероятно сте ги преполели повече, отколкото трябва, а и Рака е водна зодия, така че и това има значение. Запомнете, че не бива да поливате толкова обилно цветята си с вода, дайте възможност на почвата да изсъхне, а през зимата дори още по-рядко трябва да ги поливате.

Лъв:

Лъвът като управляван от Слънцето, а оттам и от светлината, трябва да дава на своите питомници повече светлина. Вашите растения ще се чувстват прекрасно, ако им помогнете да се наслаждават на светлината, като ги поставите на най-светлото място в стаята и им осигурите допълнително осветяване. Според различни проучвания, ако човекът, който се грижи за дадено растение, освен да полага формалните грижи за него, също така отделя време да разговаря с цветето, то същото това цвете ще се чувства по-добре, а оттам ще се развива и както трябва. Най-голяма полза от разговорите с растенията ще получи именно Лъвът. Роден под знака на любовта, любителят цветар Лъв трябва да покаже на своите цветя и с думи, и с действия, че ги обича.

Дева:

Девата е земен, здраво стъпил на земята знак. Ето защо нейните цветя трябва да са гледани изключително добре. Няма универсален съвет за този представител на зодиака, който да следва, за да има здрави цветя. Просто трябва да ги заобикаля с грижи и те да чувстват това – редовно поливане, избърсване на праха от листата, редовно пресаждане, изрязване на сухите листа и др.
Не оставяйте цветята, които са ви подарили с толкова любов да страдат, нека този, който ви е поръчал доставка на цветя, да види, че вие действително полагате грижи за неговият подарък.

Може да направите подарък букет с доставка на цветя от https://www.top-flowers.com/

Вашият коментар